12 jul 2018 06:00

12 jul 2018 06:00

Hoppas nya krafter tar vid

Insändare:

Jag och min sambo, som är inbitna löparfantaster, upptäckte för några år sedan pärlan som heter Riddarsprånget. Denna årliga löpartävling som i måndags arrangerades för 28:e året i Hova är verkligen en genuin och gemytlig liten tävling, och arrangörerna härliga eldsjälar som lägger alla strån i kors för att deltagarna ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Det är därför vi har valt att återkomma år efter år och gett Riddarsprånget en fast plats i vår tävlingskalender.

Årets upplaga var lika trevlig som vanligt, men glädjen solkades en smula av beskedet att tävlingen kanske har arrangerats för sista gången. Om jag förstod saken rätt har arrangörsstaben helt enkelt tappat orken och återväxten med unga krafter är dålig. Jag hoppas verkligen att jag hörde fel.

Det vore otroligt tråkigt om Hova blev av med sin löpartävling som bidrar till folkfesten och ger riddarveckan lite extra krydda. Jag hoppas verkligen att traktens löparentusiaster kliver in och tar över stafettpinnen nästa år.

Nummer 65

Jag och min sambo, som är inbitna löparfantaster, upptäckte för några år sedan pärlan som heter Riddarsprånget. Denna årliga löpartävling som i måndags arrangerades för 28:e året i Hova är verkligen en genuin och gemytlig liten tävling, och arrangörerna härliga eldsjälar som lägger alla strån i kors för att deltagarna ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Det är därför vi har valt att återkomma år efter år och gett Riddarsprånget en fast plats i vår tävlingskalender.

Årets upplaga var lika trevlig som vanligt, men glädjen solkades en smula av beskedet att tävlingen kanske har arrangerats för sista gången. Om jag förstod saken rätt har arrangörsstaben helt enkelt tappat orken och återväxten med unga krafter är dålig. Jag hoppas verkligen att jag hörde fel.

Det vore otroligt tråkigt om Hova blev av med sin löpartävling som bidrar till folkfesten och ger riddarveckan lite extra krydda. Jag hoppas verkligen att traktens löparentusiaster kliver in och tar över stafettpinnen nästa år.

Nummer 65

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.