16 maj 2018 06:00

16 maj 2018 06:00

Främja cyklandet

Vägar:

Vill ni att vi som jobbar och de som går i skolan ska cykla till jobb/skola? I så fall är det på tiden att cykelvägarna fixas till! Cykelvägen från Skagersvik till Gullspång är under all kritik och det främjar ju inte cyklandet, eller hur? Det finns säkert fler ställen i kommunen som behöver en översyn.

Cykelpendlare från Delebäck

Vill ni att vi som jobbar och de som går i skolan ska cykla till jobb/skola? I så fall är det på tiden att cykelvägarna fixas till! Cykelvägen från Skagersvik till Gullspång är under all kritik och det främjar ju inte cyklandet, eller hur? Det finns säkert fler ställen i kommunen som behöver en översyn.

Cykelpendlare från Delebäck

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.