10 maj 2018 06:00

11 maj 2018 16:07

Skydda våldtäktsoffren först

Insändare: Utvisning

Brott. Jag röstar inte på SD och har inga planer på att göra det heller, men jag tycker ändå att Jimmie Åkesson gör bra som säger att utländska våldtäktsmän ska utvisas. Det är fyra av fem utländska våldtäktsmän som inte utvisas i dag. Jag blir förbannad! Här har vi haft två, vad jag känner till, unga tjejer, alltså barn, som våldtagits men våldtäktsmännen har ändå inte utvisats. En sa att han var yngre än det stod i passet och det tyckte rätten var ok! Barn våldtas och vi behåller ändå de utländska våldtäktsmännen här.

Vi som står på offrens sida tycker inte att det är ok! Utlänningar som begår brott ska ut. Aftonbladet intervjuade några som gruppvåldtagit och de fick ”gråta ut”. Tjejen hade sagt nej, men det var ändå mer synd om dom som fick sitta i fängelse och inte hade sina familjer här. Tjejen var ju fri!? Här sitter vi i tv-sofforna och förfasas över våldtäkterna i Indien där våldtäktsmännen diskuterar på samma sätt, men vi håller inte rent på vår egen bakgård. Vi har all rätt i världen att utvisa brottslingar, ändå görs det inte!

Det är inte undra på att det blir rasism och flykt till SD när både media och politiker inte står på offrens sida. Är det lagarna det är fel på eller domarna? Skydda svenska tjejer först innan ni ska ta hand om kriminella utlänningar. Fattar inte folk vilket högt pris en våldtagen flicka får betala!

Kompis till en drabbad

Vi som står på offrens sida tycker inte att det är ok! Utlänningar som begår brott ska ut. Aftonbladet intervjuade några som gruppvåldtagit och de fick ”gråta ut”. Tjejen hade sagt nej, men det var ändå mer synd om dom som fick sitta i fängelse och inte hade sina familjer här. Tjejen var ju fri!? Här sitter vi i tv-sofforna och förfasas över våldtäkterna i Indien där våldtäktsmännen diskuterar på samma sätt, men vi håller inte rent på vår egen bakgård. Vi har all rätt i världen att utvisa brottslingar, ändå görs det inte!

Det är inte undra på att det blir rasism och flykt till SD när både media och politiker inte står på offrens sida. Är det lagarna det är fel på eller domarna? Skydda svenska tjejer först innan ni ska ta hand om kriminella utlänningar. Fattar inte folk vilket högt pris en våldtagen flicka får betala!

Kompis till en drabbad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.