14 nov 2017 06:00

14 nov 2017 06:00

Handla julklapparna lokalt

Insändare: Handel

Julklappar. Jag är inte alltid en trogen kund för Mariestads handel. Det händer att jag beställer från nätet och shoppar i större orter, men jag försöker i alla fall handla det jag kan i stan.

Det är också en fantastisk service i de butiker jag brukar gå till. Är det något man behöver råd och hjälp om (till exempel köpa en present) så får man den tid man behöver. Det är något vi tar för givet, men alla som trängts i överfulla butiker vet säkert hur stressigt det kan vara.

Jag tänker att vi måste värna vår handel för att den ska finnas kvar. Jag tänker i alla fall handla mina julklappar lokalt!

Majsan

Det är också en fantastisk service i de butiker jag brukar gå till. Är det något man behöver råd och hjälp om (till exempel köpa en present) så får man den tid man behöver. Det är något vi tar för givet, men alla som trängts i överfulla butiker vet säkert hur stressigt det kan vara.

Jag tänker att vi måste värna vår handel för att den ska finnas kvar. Jag tänker i alla fall handla mina julklappar lokalt!

Majsan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.