12 sep 2017 06:00

12 sep 2017 06:00

Nya Björkgården - ett vettigt projekt

Boende:

Nyligen besökte jag Björkgården i Mariestad och såg då en byggnadsplan på ett särskilt boende där.

Det var ett mycket vettigt projekt. Man bygger fyrtioåtta enrumslägenheter på fyra våningsplan. Det är bra att man inte bygger för stora lägenheter när det gäller särskilt boende. Man slipper höga hyreskostnader.

Leif Wångstedt, tekniker

Nyligen besökte jag Björkgården i Mariestad och såg då en byggnadsplan på ett särskilt boende där.

Det var ett mycket vettigt projekt. Man bygger fyrtioåtta enrumslägenheter på fyra våningsplan. Det är bra att man inte bygger för stora lägenheter när det gäller särskilt boende. Man slipper höga hyreskostnader.

Leif Wångstedt, tekniker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.