09 sep 2017 06:00

10 sep 2017 13:48

Bjöd på god underhållning

Hamnfesten:

Det var en mycket trevlig, kul och underhållande lördagskväll! Så mycket glädje, skratt och musik! Maten var suverän, tack vare Vänergymnasiet! ”Mammutar” gjorde en fantastisk insats med sång & musik! Tack vare Mikael Stävenborg och alla de som jobbade blev kvällen så bra och lyckad! Jag och mina vänner hade jätteroligt!

Glad gäst

Det var en mycket trevlig, kul och underhållande lördagskväll! Så mycket glädje, skratt och musik! Maten var suverän, tack vare Vänergymnasiet! ”Mammutar” gjorde en fantastisk insats med sång & musik! Tack vare Mikael Stävenborg och alla de som jobbade blev kvällen så bra och lyckad! Jag och mina vänner hade jätteroligt!

Glad gäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.