10 aug 2017 06:00

10 aug 2017 10:36

Utplånar jorden för att vi hellre dödar än älskar

INSÄNDARE: Evas svar till Claes Lindh

Ja, Claes Lindh i Gullspång, jag har läst ditt inlägg angående Pridefestivalen och förundras, begrundar och blir bestört. På allvar? Antar du skriver det du skriver för att du menar allvar.

Att mänskligheten på allvar är hotad av vissa människor som älskar varann, som vördar varann och som tar hand om varann. Förlåt mig, men vilken annan planet är du född på?

Du skriver att det är ett hot mot samhällsutvecklingen, att dessa minoriteter inte producerar några barn och så vidare, ja läste du vad du skrev? Dessa minoriteter får inte barn.

Tillåt mig småle, tror du att människor inom hbtq gör att människorna på jorden kommer dö ut? Tror du det, då är du dummare än jag trodde. Förlåt mig Claes, förlåt mig, men jag ser en annan helhet.

Att massmedia uppmärksammar ”att vi är olika” ser du också som något hemskt. Usch, fy och galenskap. Jag ser det som en manifestation lika stor och stark som ett fotbolls-VM eller som en gemenskap som när vi hade ett fantastiskt hundläger för några veckor sedan, vi älskar alla varandra.

Du skriver att dessa personer behöver få sina ”upplevda behov tillgodosedda”. Vad då upplevda behov? Jag är nyfiken på vad du har upplevt. Jag tror dessa personer har fått sina behov tillgodosedda mer än du kan ana!

Åter till detta med samhällskonsekvenserna. Tror du på fullaste allvar att världen kommer kollapsa för att en man älskar en man och en kvinna älskar en kvinna? Nej, världen kommer kollapsa för att vi är vrånga, inte kan hålla sams, vi dödar hellre än älskar. Vi har ingen respekt för den andra människan och vi har heller ingen ödmjukhet eller öppenhet för det oliktänkande, det annorlunda, det som för oss kan vara främmande. Det, Claes Lindh, kommer utplåna människan, inte Pridefestivalen eller hbtq-människor.

Hoppas du sover gott i natt Classe, men vet du, jag är övertygad om att i din närhet (må så vara att du inte vet det, för dom känner dig) finns flera underbara hbtq-are som jag hoppas, hoppas, har överseende med ditt oerhört inskränkta tänkande. Klart slut.

Eva Norrby

 

Att mänskligheten på allvar är hotad av vissa människor som älskar varann, som vördar varann och som tar hand om varann. Förlåt mig, men vilken annan planet är du född på?

Du skriver att det är ett hot mot samhällsutvecklingen, att dessa minoriteter inte producerar några barn och så vidare, ja läste du vad du skrev? Dessa minoriteter får inte barn.

Tillåt mig småle, tror du att människor inom hbtq gör att människorna på jorden kommer dö ut? Tror du det, då är du dummare än jag trodde. Förlåt mig Claes, förlåt mig, men jag ser en annan helhet.

Att massmedia uppmärksammar ”att vi är olika” ser du också som något hemskt. Usch, fy och galenskap. Jag ser det som en manifestation lika stor och stark som ett fotbolls-VM eller som en gemenskap som när vi hade ett fantastiskt hundläger för några veckor sedan, vi älskar alla varandra.

Du skriver att dessa personer behöver få sina ”upplevda behov tillgodosedda”. Vad då upplevda behov? Jag är nyfiken på vad du har upplevt. Jag tror dessa personer har fått sina behov tillgodosedda mer än du kan ana!

Åter till detta med samhällskonsekvenserna. Tror du på fullaste allvar att världen kommer kollapsa för att en man älskar en man och en kvinna älskar en kvinna? Nej, världen kommer kollapsa för att vi är vrånga, inte kan hålla sams, vi dödar hellre än älskar. Vi har ingen respekt för den andra människan och vi har heller ingen ödmjukhet eller öppenhet för det oliktänkande, det annorlunda, det som för oss kan vara främmande. Det, Claes Lindh, kommer utplåna människan, inte Pridefestivalen eller hbtq-människor.

Hoppas du sover gott i natt Classe, men vet du, jag är övertygad om att i din närhet (må så vara att du inte vet det, för dom känner dig) finns flera underbara hbtq-are som jag hoppas, hoppas, har överseende med ditt oerhört inskränkta tänkande. Klart slut.

Eva Norrby

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.