08 aug 2017 06:00

08 aug 2017 06:00

Tråkigt för våra gäster

Insändare:

Turism

Kan inte förstå hur näringsidkarna kan ha semesterstängt under semestern och turist tiden!

Ta till exempel den nya Skotska puben, den ekade tomt, inga utemöbler på Terassen! Eftersom de inte var så tilltalande tog vi våra gäster till Sand, tyvärr semesterstängt! Kinarestaurangen också stängd!

Det får bli korvkiosken tänkte vi... dit hinner vi tänkte vi. När vi kom fram så var det också stängt, klockan var nu 21.00. Vi hade varit tidigare till hamnen, men där var det fullsatt. Tråkigt för våra gäster som hade väntat sig en bit mat och en öl.

Ska det vara på detta viset i Mariestad.!?!?

Förra helgen var vi i Lidköping, Ååh vilka ställen det finns där, vi hann bara avverka tre av dem, men oj så roligt det var.

Hungriga gäster

Kan inte förstå hur näringsidkarna kan ha semesterstängt under semestern och turist tiden!

Ta till exempel den nya Skotska puben, den ekade tomt, inga utemöbler på Terassen! Eftersom de inte var så tilltalande tog vi våra gäster till Sand, tyvärr semesterstängt! Kinarestaurangen också stängd!

Det får bli korvkiosken tänkte vi... dit hinner vi tänkte vi. När vi kom fram så var det också stängt, klockan var nu 21.00. Vi hade varit tidigare till hamnen, men där var det fullsatt. Tråkigt för våra gäster som hade väntat sig en bit mat och en öl.

Ska det vara på detta viset i Mariestad.!?!?

Förra helgen var vi i Lidköping, Ååh vilka ställen det finns där, vi hann bara avverka tre av dem, men oj så roligt det var.

Hungriga gäster

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.