16 maj 2017 06:00

16 maj 2017 06:00

Samarbeta aldrig med Bert Karlsson

Insändare: Folkpark

Karlsholme.

Bert Karlsson har alltid synpunkter, så också i Mariestad.

Trots att han för några år sedan vräkte ur sig en massa oförskämdheter mot kommunalrådet Abrahamsson, lovordar Bert honom nu som den bäste i regionen. Baktanken tycks klar. Bert räknar förmodligen med att få uppdrag för dyra skattepengar.

Man kan bara kolla med politikerna i Götene. De är väl fortfarande mordhotade efter att Bert övertygade dem att satsa på någon lekpark. Något som skulle ge Bert goda inkomster framöver. Man kan läsa om i boken ”365 sätt att slösa med dina skattepengar” hur Bert fanns med när politikerna i Götene valde att satsa på ett projekt som redan från starten var fel.

Mariestadspolitikerna bör passa sig noga för samarbete med Bert liksom andra kommunpolitiker nu gjort.

Nisse J. i Götene

Bert Karlsson har alltid synpunkter, så också i Mariestad.

Trots att han för några år sedan vräkte ur sig en massa oförskämdheter mot kommunalrådet Abrahamsson, lovordar Bert honom nu som den bäste i regionen. Baktanken tycks klar. Bert räknar förmodligen med att få uppdrag för dyra skattepengar.

Man kan bara kolla med politikerna i Götene. De är väl fortfarande mordhotade efter att Bert övertygade dem att satsa på någon lekpark. Något som skulle ge Bert goda inkomster framöver. Man kan läsa om i boken ”365 sätt att slösa med dina skattepengar” hur Bert fanns med när politikerna i Götene valde att satsa på ett projekt som redan från starten var fel.

Mariestadspolitikerna bör passa sig noga för samarbete med Bert liksom andra kommunpolitiker nu gjort.

Nisse J. i Götene

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.