13 apr 2017 06:00

13 apr 2017 06:00

Modigt att våga stå emot hot

Insändare: Mordhot

Hjälte. Nu fick jag en ny vardagshjälte!

Tack till Jonas Prytz, ordförande i bostadsrättsföreningen, för att du är så modig. Det är fantastiskt att du vågar stå upp och göra det rätta trots hot och skit.

Jag bor inte på Bråten utan i villa, men skulle du råka illa ut på grund av dessa avskum till kriminella så är jag säker på att vi är många som skulle backa upp dig. Du gör oss alla en tjänst!

Jag har hört att det har varit kriminella som velat köpa billiga bostadsrätter för att kränga dyrt till flyktingar eller kriminella kontakter. Det är ett sätt att utnyttja människor. Jag vet inte om det är ett problem hos er, men om det är erat problem så måste jag säga att du inte bara håller rent i din egen förening, utan skapar ett bättre samhälle för oss alla.

Det har varit tillräckligt med småbus i vår stad och ”släkter” som får mycket makt. Några verkar tro att de är kungar bara för att vanligt folk inte reagerar, men vi är vana vid att lita på att polis och tjänstemän ska sätta gränser. Vi är inga veklingar tillsammans och slutar inte den här skiten så riskerar det att hända saker som inte blir så trevliga.

Tack för att du är ett föredöme.

Mariestadsbo

Tack till Jonas Prytz, ordförande i bostadsrättsföreningen, för att du är så modig. Det är fantastiskt att du vågar stå upp och göra det rätta trots hot och skit.

Jag bor inte på Bråten utan i villa, men skulle du råka illa ut på grund av dessa avskum till kriminella så är jag säker på att vi är många som skulle backa upp dig. Du gör oss alla en tjänst!

Jag har hört att det har varit kriminella som velat köpa billiga bostadsrätter för att kränga dyrt till flyktingar eller kriminella kontakter. Det är ett sätt att utnyttja människor. Jag vet inte om det är ett problem hos er, men om det är erat problem så måste jag säga att du inte bara håller rent i din egen förening, utan skapar ett bättre samhälle för oss alla.

Det har varit tillräckligt med småbus i vår stad och ”släkter” som får mycket makt. Några verkar tro att de är kungar bara för att vanligt folk inte reagerar, men vi är vana vid att lita på att polis och tjänstemän ska sätta gränser. Vi är inga veklingar tillsammans och slutar inte den här skiten så riskerar det att hända saker som inte blir så trevliga.

Tack för att du är ett föredöme.

Mariestadsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.