14 mar 2017 06:00

14 mar 2017 06:00

Vi måste arbeta för fred

Insändare: Syrien

Krig. I mitt land Syrien utspelar sig tragedi och kriget drabbar hela landet. Många själar förloras och oskyldiga människor lider varje dag. Det finns ingen mat och ingen el, de känner sig kalla hela tiden så jag tror att alla måste hjälpa dem. Vad kan man göra?

För det första kan man spara pengar varje månad ock skicka dessa till fattiga människor i länder som lider av krig. De kan använda de här pengarna för att köpa mat, kläder och medicin.

För det andra förstår jag inte varför alla regimer är tysta. De ser en tydlig orättvisa och gör ingenting. När de stora regeringarna säger att alla måste stoppa kriget, tror jag att världen blir bättre.

Till slut vill jag säga att flera av världens ledare anser att striderna i Syrien bryter mot krigslagar, så jag tycker att det är jätteviktigt att stoppa smärta och lidande i världen. Vårt viktigaste jobb är att sprida fred och säkerhet i hela världen.

HB

För det första kan man spara pengar varje månad ock skicka dessa till fattiga människor i länder som lider av krig. De kan använda de här pengarna för att köpa mat, kläder och medicin.

För det andra förstår jag inte varför alla regimer är tysta. De ser en tydlig orättvisa och gör ingenting. När de stora regeringarna säger att alla måste stoppa kriget, tror jag att världen blir bättre.

Till slut vill jag säga att flera av världens ledare anser att striderna i Syrien bryter mot krigslagar, så jag tycker att det är jätteviktigt att stoppa smärta och lidande i världen. Vårt viktigaste jobb är att sprida fred och säkerhet i hela världen.

HB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.