16 feb 2017 06:00

16 feb 2017 06:00

Kalla saker vid dess rätta namn

Insändare: Politik

Replik. Svar till Ida Ekeroth (MT 13/2)

Att våga säga sanningen kräver mod.

Äntligen en politiker som offentligt vågar stå för sina åsikter. Hade Hitlers nazistiska parti skrivit i valmanifestet att du skulle utrota och gasa ihjäl så många miljoner människor hade nog det tyska folket röstat annorlunda och tänkt efter mer än en gång innan de hade vågat rösta fram det nazistiska partiet för 77 år sedan.

Tack Ida Ekeroth för att du kallar saker vid deras rätta namn så att de flesta förstår vad rasism och främlingsfientlighet kan leda till.

Astrid K.sson

Att våga säga sanningen kräver mod.

Äntligen en politiker som offentligt vågar stå för sina åsikter. Hade Hitlers nazistiska parti skrivit i valmanifestet att du skulle utrota och gasa ihjäl så många miljoner människor hade nog det tyska folket röstat annorlunda och tänkt efter mer än en gång innan de hade vågat rösta fram det nazistiska partiet för 77 år sedan.

Tack Ida Ekeroth för att du kallar saker vid deras rätta namn så att de flesta förstår vad rasism och främlingsfientlighet kan leda till.

Astrid K.sson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.