16 feb 2017 06:00

16 feb 2017 06:00

Bra byggplaner för nyanlända

Insändare: Bostäder

Plan. Bra gjort Mariestads kommun!

Det är alldeles utmärkt att bygga bra nya bostäder för att kunna ta emot våra nya kommuninvånare. Jag läser i MT att det ska bli färre tillfälliga boenden och fler permanenta. Det är så mycket bättre än trailer-parker och dyra andrahandskontrakt. Jag håller helt med!

Nu hoppas jag bara att alla Mariestadsbor hjälps åt för att välkomna de människor som ska bo och verka i vår kommun.

Välkomna!

Blivande granne

Det är alldeles utmärkt att bygga bra nya bostäder för att kunna ta emot våra nya kommuninvånare. Jag läser i MT att det ska bli färre tillfälliga boenden och fler permanenta. Det är så mycket bättre än trailer-parker och dyra andrahandskontrakt. Jag håller helt med!

Nu hoppas jag bara att alla Mariestadsbor hjälps åt för att välkomna de människor som ska bo och verka i vår kommun.

Välkomna!

Blivande granne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.