10 jan 2017 16:32

10 jan 2017 16:32

Tack vare Lockerud vi har en så fin arena

Insändare: Idrott

Kioskverksamhet. Jag har delvis varit med och byggt Novab arena. Det var Lockerud som fick erbjudandet och det blev en bra deal för kommunen. Det var ett jäkla slit för många och långa timmar utan en krona i betalning. Då är det självklart att klubben har vissa fördelar på sin hemmaarena. Så hade det varit om vi lånat till exempel Lekevi också. Frågan är om vi hade fått full tillgång till kiosken där?!

Sluta och klaga. Det är tack vare Lockerud vi har en så bra arena i stan. Är det någon ni bör gnälla över så är det i så fall kommunen. Man kan också börja räkna på hur mycket kommunen lagt på fotboll, väldigt många skattekronor genom åren.

Förälder

Sluta och klaga. Det är tack vare Lockerud vi har en så bra arena i stan. Är det någon ni bör gnälla över så är det i så fall kommunen. Man kan också börja räkna på hur mycket kommunen lagt på fotboll, väldigt många skattekronor genom åren.

Förälder

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.