14 okt 2016 06:00

14 okt 2016 06:00

Var fanns publiken?

Insändare: Konsert

Visor. I lördags ordnade Visans Vänner i Skaraborg en helt fantastisk visfestival på Mariestads anrika teater. I sex timmar kunde man höra olika artister framföra roliga, välklingande och underfundiga visor, såväl nyproducerade som klassiska.

Visor och framföranden var av mycket hög klass. Men var var ni Mariestadsbor? Det fanns plats för många fler i publiken. För mig är det ofattbart att ni kunde missa ett sådant tillfälle. När Visans Vänner bjuder in till konserter eller festivaler igen; gå dit! Ni kommer garanterat inte att bli besvikna! Vi åkte ända från Västkusten för att få se och höra detta. Vi kommer absolut tillbaka vid nästa möjlighet!

Anders Gunnarsson

Grundsund

Visor och framföranden var av mycket hög klass. Men var var ni Mariestadsbor? Det fanns plats för många fler i publiken. För mig är det ofattbart att ni kunde missa ett sådant tillfälle. När Visans Vänner bjuder in till konserter eller festivaler igen; gå dit! Ni kommer garanterat inte att bli besvikna! Vi åkte ända från Västkusten för att få se och höra detta. Vi kommer absolut tillbaka vid nästa möjlighet!

Anders Gunnarsson

Grundsund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.