10 okt 2016 06:00

10 okt 2016 06:00

Jag har sonat mina brott

Replik

Angående Johan Abrahamssons påhopp på mig i MT 6/10.

Du borde ha råd att betala ditt kaffe i kommunhuset och inte låta det subventioneras med ca 70 procent.

Du har också varit uppe i domstol för affärer.

I kommunhuset är många rädda för dig, vilket jag inte är.

Tacka Sverigedemokraterna att din moderata budget gick igenom då Jonegård, fd SD, röstade med dig. Jag har säkert arbetat mer än du gjort och jag är glad att jag suttit i fängelse och sonat mina brott. Jag jobbade som kock och vaktmästare därinne.

Åke Rutgersson

 

Du borde ha råd att betala ditt kaffe i kommunhuset och inte låta det subventioneras med ca 70 procent.

Du har också varit uppe i domstol för affärer.

I kommunhuset är många rädda för dig, vilket jag inte är.

Tacka Sverigedemokraterna att din moderata budget gick igenom då Jonegård, fd SD, röstade med dig. Jag har säkert arbetat mer än du gjort och jag är glad att jag suttit i fängelse och sonat mina brott. Jag jobbade som kock och vaktmästare därinne.

Åke Rutgersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.