07 okt 2016 06:00

07 okt 2016 06:00

Mariestads ridklubb och patriarkatet

INSÄNDARE

Gubbarna är sura för att de inte får regera själva som de alltid har gjort, och de är väldigt medvetna om hur viktiga de är. De bidrar verkligen med massor av arbete till klubben.

Så när de inte får göra som de vill sätter de sig med armarna i kors och vägrar ge med sig. Att påstå att resterande styrelse har drivit de här rävarna att avgå är struntprat. Samtidigt ÄR det katastrof, självklart! Men de har inte skött det här särskilt bra heller. Och att börja gapa på de som sitter kvar och ifrågasätta varför de inte gjort eller har gjort si eller så är väl knappast konstruktivt.

Jag röstar, tyvärr måste jag säga, för att gubbarna ska tillbaka. Men de borde verkligen skärpa sig samtidigt och inkludera resterande styrelse. Själv skulle jag aldrig sitta i den styrelse där de regerar själva utan att inkludera övrig styrelse.

Medlem och hyresgäst

 

Så när de inte får göra som de vill sätter de sig med armarna i kors och vägrar ge med sig. Att påstå att resterande styrelse har drivit de här rävarna att avgå är struntprat. Samtidigt ÄR det katastrof, självklart! Men de har inte skött det här särskilt bra heller. Och att börja gapa på de som sitter kvar och ifrågasätta varför de inte gjort eller har gjort si eller så är väl knappast konstruktivt.

Jag röstar, tyvärr måste jag säga, för att gubbarna ska tillbaka. Men de borde verkligen skärpa sig samtidigt och inkludera resterande styrelse. Själv skulle jag aldrig sitta i den styrelse där de regerar själva utan att inkludera övrig styrelse.

Medlem och hyresgäst

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.