06 okt 2016 06:00

06 okt 2016 06:00

Ett rejält misslyckande av polisen

Insändare: Polis

Trygghet. Jag blev riktigt förbannad när jag läser i dag (onsdag) om en mamma som försökt polisanmäla en djurmisshandel. Barnens kanin har förmodligen dödats av någon idiot. Mamman hade ringt i flera dar för att anmäla, men det är bara upptaget hos polisen!

Vad sysslar polisen med egentligen!? Behöver de förbättra statistiken och fixar telefonköer för att vanligt folk inte ska kunna lämna in anmälningar? Då går brottsligheten ner på pappret!

Den som berömde polisen för att vi har flera polisbilar i stan nu kan ju fundera på varför. Det är för att polisen länge struntat i Mariestad och Töreboda så buset får härja fritt. Ett rejält misslyckande från polisens sida alltså. Det krävs snart ett medborgargarde värt namnet för att visa att vi fått nog!

”Svensson”

Vad sysslar polisen med egentligen!? Behöver de förbättra statistiken och fixar telefonköer för att vanligt folk inte ska kunna lämna in anmälningar? Då går brottsligheten ner på pappret!

Den som berömde polisen för att vi har flera polisbilar i stan nu kan ju fundera på varför. Det är för att polisen länge struntat i Mariestad och Töreboda så buset får härja fritt. Ett rejält misslyckande från polisens sida alltså. Det krävs snart ett medborgargarde värt namnet för att visa att vi fått nog!

”Svensson”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.