29 sep 2016 06:00

29 sep 2016 08:37

Män har friheten - kvinnor ska gömmas

Insändare: Religion

Du muslimska kvinna som tvingas gå i burka, hijab niqab eller huvudduk. Detta medan din man kan springa omkring i shorts visandes sina ben.

Du tvingas skyla din kropp för att män inte skall tänka otillåtna tankar, för deras egen kåthets skull. Du får inte ens vara i samma del av moskén. Det står honom fritt att stirra på västerländska kvinnor, det är många som kan intyga det från Ekuddens bad, detta efter deras mer eller mindre täckta kvinnor åkt hem, med barnen. I svenska kyrkan får du sitta var du vill och vara klädd hur du vill, betänk det!

Vilka mer tvång skall kvinnor i Sverige acceptera?

Mikael Hammarlund

Du tvingas skyla din kropp för att män inte skall tänka otillåtna tankar, för deras egen kåthets skull. Du får inte ens vara i samma del av moskén. Det står honom fritt att stirra på västerländska kvinnor, det är många som kan intyga det från Ekuddens bad, detta efter deras mer eller mindre täckta kvinnor åkt hem, med barnen. I svenska kyrkan får du sitta var du vill och vara klädd hur du vill, betänk det!

Vilka mer tvång skall kvinnor i Sverige acceptera?

Mikael Hammarlund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.