27 sep 2016 06:00

27 sep 2016 06:00

Ställ krav på Ryssland

Insändare: Säkerhet

Sverige behöver inte gasledningen och minst av allt en rysk bas på Gotland. Sätt hårda villkor om ni vill förhandla till exempel Ryssland ut ur Krim och östra Ukraina, lämna Königsberg-Kaliningradenklaven till Litauen, Den behövs inte i ett fredligt Europa. Ta bort de höga tullarna för västeuropeiska mejeriprodukter, betala en rejäl del av gasprodukterna till Sverige.

Stå på er i regeringen och gå med i Nato. De baltiska staterna skulle inte vara kvar idag om de inte snabbt hade sökt stöd hos Nato samt gått med i den europäiska gemenskapen.

Kurt Breckoff

Sverige behöver inte gasledningen och minst av allt en rysk bas på Gotland. Sätt hårda villkor om ni vill förhandla till exempel Ryssland ut ur Krim och östra Ukraina, lämna Königsberg-Kaliningradenklaven till Litauen, Den behövs inte i ett fredligt Europa. Ta bort de höga tullarna för västeuropeiska mejeriprodukter, betala en rejäl del av gasprodukterna till Sverige.

Stå på er i regeringen och gå med i Nato. De baltiska staterna skulle inte vara kvar idag om de inte snabbt hade sökt stöd hos Nato samt gått med i den europäiska gemenskapen.

Kurt Breckoff

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.