23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 15:06

Skyll inte allt på nysvenskarna

Insändare: Ungdomar

Är betydligt mer orolig när jag möter högljudda svenskar! Ikväll fick jag uppleva hur opålitliga dessa gäng är. Efter att jag nekat dem att få cigaretter slutar det med hotelser och förföljelse. Jag var ute och rastade min hund och träffade på detta gäng utanför stationen i Mariestad. Mötet slutade med misshandel och dödshot.

Så ni som tror att det är nysvenskarna ni ska vara rädda för kanske behöver tänka om. Det kanske är er grannes svenskfödda son och hans kompisar ni ska vara oroliga för att möta på stan! Bevisligen backar de inte för att misshandla någon okänd man som rastar sin hund bara för att de inte blir bjudna på cigaretter!

”Slagen sur gubbe”

Är betydligt mer orolig när jag möter högljudda svenskar! Ikväll fick jag uppleva hur opålitliga dessa gäng är. Efter att jag nekat dem att få cigaretter slutar det med hotelser och förföljelse. Jag var ute och rastade min hund och träffade på detta gäng utanför stationen i Mariestad. Mötet slutade med misshandel och dödshot.

Så ni som tror att det är nysvenskarna ni ska vara rädda för kanske behöver tänka om. Det kanske är er grannes svenskfödda son och hans kompisar ni ska vara oroliga för att möta på stan! Bevisligen backar de inte för att misshandla någon okänd man som rastar sin hund bara för att de inte blir bjudna på cigaretter!

”Slagen sur gubbe”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.