21 sep 2016 16:25

21 sep 2016 16:25

Sätt dit en apparat som fungerar

Insändare: Sjukhuset

Jag var där för ett besök på apoteket. Solen sken och humöret var bra tills jag kom till automaten. Där var det kö och en massa svordomar. Jag undrade vad som var fel och gick närmare. Då försvann även mitt goda humör. Som sagt, solen sken men displayen var svart. Det syntes inte en siffra, inte en bokstav. Det var precis som att ta ett kort med mobilen i solsken, displayen kolsvart.

När tre personer inte kan se så gör väl inte jag det heller, tänkte jag och gick in på apoteket och handlade. När jag kom ut igen var det fortfarande kö, svordomar och svårt att se.

Ärligt folk vill betala och göra rätt för sig. Sätt då dit en apparat som fungerar.

Själv tänker jag i fortsättningen ställa bilen på Nettos parkering eller på gatan ovanför sjukhusparkeringen. Hur är det förresten? I stan är det ju gratis parkering på lördag och söndag. Det står det ingenting om på sjukhusets automat.

B.C

Jag var där för ett besök på apoteket. Solen sken och humöret var bra tills jag kom till automaten. Där var det kö och en massa svordomar. Jag undrade vad som var fel och gick närmare. Då försvann även mitt goda humör. Som sagt, solen sken men displayen var svart. Det syntes inte en siffra, inte en bokstav. Det var precis som att ta ett kort med mobilen i solsken, displayen kolsvart.

När tre personer inte kan se så gör väl inte jag det heller, tänkte jag och gick in på apoteket och handlade. När jag kom ut igen var det fortfarande kö, svordomar och svårt att se.

Ärligt folk vill betala och göra rätt för sig. Sätt då dit en apparat som fungerar.

Själv tänker jag i fortsättningen ställa bilen på Nettos parkering eller på gatan ovanför sjukhusparkeringen. Hur är det förresten? I stan är det ju gratis parkering på lördag och söndag. Det står det ingenting om på sjukhusets automat.

B.C

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.