21 sep 2016 06:00

21 sep 2016 06:00

Kleta inte politik på facket

Insändare: Facket

Ni har också varit med att centralisera och inför miljökrav som sänker vår konkurrenskraft.

Det är faktiskt andra partier som fattat galoppen bättre, exempelvis centerpartiet. Vi måste lätta på skatter och regler utanför storstadsområdena för att få likvärdiga villkor. Sossarna och MP har gjort tvärtom.

Kom inte och kleta politik på facket. Det var aldrig någon som krävde partibok för att vara medlem. Nu funderar jag aktivt att gå ut. Det är en jäkla massa folk som är med utan att vara varken sosse eller vänster.

Per

Ni har också varit med att centralisera och inför miljökrav som sänker vår konkurrenskraft.

Det är faktiskt andra partier som fattat galoppen bättre, exempelvis centerpartiet. Vi måste lätta på skatter och regler utanför storstadsområdena för att få likvärdiga villkor. Sossarna och MP har gjort tvärtom.

Kom inte och kleta politik på facket. Det var aldrig någon som krävde partibok för att vara medlem. Nu funderar jag aktivt att gå ut. Det är en jäkla massa folk som är med utan att vara varken sosse eller vänster.

Per

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.