26 jul 2016 17:12

26 jul 2016 19:56

Var försiktiga med strålningen

INSÄNDARE: Mobiltelefoner

Håller helt med signaturen ”Christer” om att det för länge sedan gått för långt med den dominans mobillivet medfört. Troligt är att strålningen är avsevärt farligare än vad ”etablissemanget” har låtsats om. Man vet mer än de flesta kan tro.

I Bibelns början varnas det för att äta av kunskapens träd. Det vill säga ej till 100 procent tro på någon slags vetenskap. Döm ej heller andra. Var ej dömande. Strålningskänsliga har nu svårt att hitta tillflykter på grund av denna utbyggnad.

Finns det ej mobilskatt? Borde ha funnits för länge sedan.

Ulf

Mobilvägrare

I Bibelns början varnas det för att äta av kunskapens träd. Det vill säga ej till 100 procent tro på någon slags vetenskap. Döm ej heller andra. Var ej dömande. Strålningskänsliga har nu svårt att hitta tillflykter på grund av denna utbyggnad.

Finns det ej mobilskatt? Borde ha funnits för länge sedan.

Ulf

Mobilvägrare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.