31 mar 2016 15:36

31 mar 2016 15:36

Saknar den gamla banan

INSÄNDARE: Minigolf

Alhagen. Hela vintern har jag längtat efter att få spela på den gamla anrika minigolfbanan i Alhagen. Det brukar vara premiär i samband med Valborgsfestligheterna i Alhagen.

I påskhelgen åkte jag förbi golfbanan och fick en chock. Det fanns inget kvar av allt det fina hemsnickrade arbetet från 40-talet. Den gula fina Katarinahissen och allt annat unikt, som inte fanns någon annanstans i Sverige på någon annan minigolfbana. Vad har hänt?

Den var omtalad långt utanför kommungränsen som ett turistmål. Nu såg den ut som alla andra minigolfbanor gör. Jag blev verkligen ledsen när jag såg det!

K-märkt minigolfbana

I påskhelgen åkte jag förbi golfbanan och fick en chock. Det fanns inget kvar av allt det fina hemsnickrade arbetet från 40-talet. Den gula fina Katarinahissen och allt annat unikt, som inte fanns någon annanstans i Sverige på någon annan minigolfbana. Vad har hänt?

Den var omtalad långt utanför kommungränsen som ett turistmål. Nu såg den ut som alla andra minigolfbanor gör. Jag blev verkligen ledsen när jag såg det!

K-märkt minigolfbana

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.