21 mar 2016 16:35

21 mar 2016 16:35

Mät inte ungdomars trygghet i pengar

ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN.

Barns och ungdomars trygghet får inte mätas i pengar!

Vi är ett rikt folk och klarar av att ta hand om de ungdomar som kommer hit utan föräldrar. Det är naturligt att det är dyrare för dessa barn än för familjer som har stöd av varandra. Jag hoppas att alla som läser tidningen försöker sätta sig in i hur det hade varit att komma till ett främmande land med annat språk alldeles ensam.

Vi måste först och främst vara medmänniskor!

Maria

Vi är ett rikt folk och klarar av att ta hand om de ungdomar som kommer hit utan föräldrar. Det är naturligt att det är dyrare för dessa barn än för familjer som har stöd av varandra. Jag hoppas att alla som läser tidningen försöker sätta sig in i hur det hade varit att komma till ett främmande land med annat språk alldeles ensam.

Vi måste först och främst vara medmänniskor!

Maria

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.