21 jan 2016 16:56

21 jan 2016 16:56

Polisen tappar allt förtroende

INSÄNDARE: Polis

Öppenhet. Jag kräver att polisen redovisar hur de fördelar sina resurser!

När vi vanliga ringer får man bara nonchalans. Jag har ringt om iakttagelser som förmodligen var förberedelse för inbrott. Polisen ska väl även jobba förebyggande? Men jag tror ens att man antecknade vad jag sa. De brott som sen begås lyckas inte polisen heller klara ut. Att anmäla en cykelstöld är bara ett skämt!

Jag hoppas att försäkringsbolagen börjar protestera. Nu är det nästan bara för att kunna få ut något på försäkringen som man anmäler stölder och inbrott!

Måste polisen lägga alla resurser på flyktingarna så får dom redovisa det. Då krävs det mer resurser så att det räcker att reda ut även andra brott. Håller polisen tyst så tycker man bara att de inte sköter sitt jobb.

Det kan inte vara meningen att vi som är medborgare och betalar skatt inte ska känna någon trygghet alls. Nu tappar polisen allt förtroende.

Svensson

När vi vanliga ringer får man bara nonchalans. Jag har ringt om iakttagelser som förmodligen var förberedelse för inbrott. Polisen ska väl även jobba förebyggande? Men jag tror ens att man antecknade vad jag sa. De brott som sen begås lyckas inte polisen heller klara ut. Att anmäla en cykelstöld är bara ett skämt!

Jag hoppas att försäkringsbolagen börjar protestera. Nu är det nästan bara för att kunna få ut något på försäkringen som man anmäler stölder och inbrott!

Måste polisen lägga alla resurser på flyktingarna så får dom redovisa det. Då krävs det mer resurser så att det räcker att reda ut även andra brott. Håller polisen tyst så tycker man bara att de inte sköter sitt jobb.

Det kan inte vara meningen att vi som är medborgare och betalar skatt inte ska känna någon trygghet alls. Nu tappar polisen allt förtroende.

Svensson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.