21 jan 2016 16:56

21 jan 2016 16:56

Otryggt på badhuset

REGLER

Varför blir det ingen debatt om hur folk sköter sig på badhuset!

Nu har min son igen berättat om att han känner sig otrygg i omklädningsrummet. Han vill inte gå dit mer. Det är grupper med tonårskillar som tar över och bråkar. Om man inte vet vad som gäller för regler så ska man portas! Vi betalar ju för tolkar överallt annars så då borde det inte vara så svårt att någon är på badhuset och säger till vad som gäller om man inte förstår svenska.

Pappa

Varför blir det ingen debatt om hur folk sköter sig på badhuset!

Nu har min son igen berättat om att han känner sig otrygg i omklädningsrummet. Han vill inte gå dit mer. Det är grupper med tonårskillar som tar över och bråkar. Om man inte vet vad som gäller för regler så ska man portas! Vi betalar ju för tolkar överallt annars så då borde det inte vara så svårt att någon är på badhuset och säger till vad som gäller om man inte förstår svenska.

Pappa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.