19 jan 2016 16:50

19 jan 2016 16:50

Ifrågasätter äventyrligt projekt

INSÄNDARE: El-bussar

Projekt. Kommunen sätter av 7,6 miljoner kronor för ett minst sagt äventyrligt projekt, köpa tre elbussar. Arbetstesen är att erbjuda fri stadsbuss till alla? Fri? Vilka alla? De som bor i stan eller? Varifrån kommer dom 7,6 miljonerna, vi som bor på landsbygden betalar också skatt!

Men det kanske är tänkt att det skall gå elbussar till oss också? Om inte blir ju vi på landsbygden särbehandlade. Varför ett engelsk namn föresten? Electric village, är det inte fint nog med svenska?

Bevara det svenska språket, hitta på ett passande svenskt namn. Undrar hur ”kommunen” tänker då det satsas flera miljoner för att köpa eldrivna bussar till lilla Mariestad! Nog finns det väl mer angelägna projekt. Men det tycks finnas hur mycket pengar som helst ibland.

Hur många rondeller skall det byggas egentligen? Rondellen vid Coop är ett skräckexempel! Om det är nödvändigt med alla dessa rondeller bygg åtminstone riktiga rondeller som det går att köra i.

Kan det vara så att kommunledningen har snurrat för många varv i rondellerna och blivit lite yra?

Hasse från landet.

Men det kanske är tänkt att det skall gå elbussar till oss också? Om inte blir ju vi på landsbygden särbehandlade. Varför ett engelsk namn föresten? Electric village, är det inte fint nog med svenska?

Bevara det svenska språket, hitta på ett passande svenskt namn. Undrar hur ”kommunen” tänker då det satsas flera miljoner för att köpa eldrivna bussar till lilla Mariestad! Nog finns det väl mer angelägna projekt. Men det tycks finnas hur mycket pengar som helst ibland.

Hur många rondeller skall det byggas egentligen? Rondellen vid Coop är ett skräckexempel! Om det är nödvändigt med alla dessa rondeller bygg åtminstone riktiga rondeller som det går att köra i.

Kan det vara så att kommunledningen har snurrat för många varv i rondellerna och blivit lite yra?

Hasse från landet.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.