18 jan 2016 16:02

18 jan 2016 16:02

Vem betalar?

SNÖRÖJNING

En fråga till Mariestads kommuns ansvariga angående snöröjningen vid torget. Då ni plogar upp anvisade p-platser och enbart skjuver upp snön mot torgkanten och får en cirka 60 centimeter hög kant som blir till en isvägg man rullar in i och då får blinkers och annat intryckt ”sönder”, vilket hänt mig! Vart skickar jag räkningen på reparationen?

Vem bär ansvaret då det är en p-plats med betalning att stå på?

Åke Rutgersson

En fråga till Mariestads kommuns ansvariga angående snöröjningen vid torget. Då ni plogar upp anvisade p-platser och enbart skjuver upp snön mot torgkanten och får en cirka 60 centimeter hög kant som blir till en isvägg man rullar in i och då får blinkers och annat intryckt ”sönder”, vilket hänt mig! Vart skickar jag räkningen på reparationen?

Vem bär ansvaret då det är en p-plats med betalning att stå på?

Åke Rutgersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.