22 dec 2015 17:27

22 dec 2015 17:27

Mitt barnbarn lämnades på gården

INSÄNDARE: Barnomsorg

Dagis. Mitt barnbarn lekte med ett annat barn när det var dags att gå in för att äta lunch på dagis. Barnen lekte och ”larvade sig ” enligt läraren, som då lät dem vara. Alla andra gick in och åt och då lämnades dessa två små barn (som är 4 år ) kvar på gården ensamma.

Efter ett tag kom en lärare och hämtade dem men då fick de som straff ingen lunch. Föräldrarna betalar ju för vård och mat! Skall detta vara utbildade pedagoger (som det så fint måste heta) som gör så.

Jag tycker att sunt förnuft är väl att ta med alla in! Hur svårt kan det vara när det är flera lärare som har ansvar för barnen. Någon kunde väl bara ta med de små in. De vuxna måste ju bestämma och inte bara låta barnen få som de vill.

Tänk även på vad som kunde ha hänt med dessa två små! Ni lärare måst ju ha koll på vad barnen gör och var de är när man lämnar dem i era händer.

Tyvärr är det så idag att båda föräldrarna måste jobba och då måste man lämna barnen på dagis. En del föräldrar kanske hellre hade varit hemma med barnen när de är små.

Usch ja, man blir riktigt orolig när man tänker på vad som kunde ha hänt !

Bekymrad mormor

Efter ett tag kom en lärare och hämtade dem men då fick de som straff ingen lunch. Föräldrarna betalar ju för vård och mat! Skall detta vara utbildade pedagoger (som det så fint måste heta) som gör så.

Jag tycker att sunt förnuft är väl att ta med alla in! Hur svårt kan det vara när det är flera lärare som har ansvar för barnen. Någon kunde väl bara ta med de små in. De vuxna måste ju bestämma och inte bara låta barnen få som de vill.

Tänk även på vad som kunde ha hänt med dessa två små! Ni lärare måst ju ha koll på vad barnen gör och var de är när man lämnar dem i era händer.

Tyvärr är det så idag att båda föräldrarna måste jobba och då måste man lämna barnen på dagis. En del föräldrar kanske hellre hade varit hemma med barnen när de är små.

Usch ja, man blir riktigt orolig när man tänker på vad som kunde ha hänt !

Bekymrad mormor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.