17 dec 2015 15:55

17 dec 2015 15:55

Tur att vi har kvinnorna

INSÄNDARE: Utrikes

Wallström. Fyra män. Fyra politiker. Fyra män och politiker som vill att Sverige skickar Jasplan för att kriga. En kvinna, Utrikesminister Margot Wallström, säger nej till krigsherrarnas krigslusta.

Tur att vi har kvinnor som säger nej. Det har vi haft tidigare i Sverige när det gällde att säga nej till atombomben. En kvinna säger också nej till svenskt medlemskap i NATO. Utrikesminister Margot Wallström behövs i svensk politik. Inte bara män medkrigslusta.

Ingvar Larsson

Tur att vi har kvinnor som säger nej. Det har vi haft tidigare i Sverige när det gällde att säga nej till atombomben. En kvinna säger också nej till svenskt medlemskap i NATO. Utrikesminister Margot Wallström behövs i svensk politik. Inte bara män medkrigslusta.

Ingvar Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.