18 nov 2015 06:00

18 nov 2015 06:00

Övergår inte vänlighet till flathet?

Terrorism:

Det fullständigt avskyvärda som nyligen drabbade vårt europeiska broderland Frankrike i åminnelse har jag en fråga. 10 personer lämnar Sverige varje månad för att strida för Islamiska staten - IS. Om dessa personer är svenska medborgare är det helt ofattbart att sådan kan tillåtas få ske utan att de på något sätt lagförs eller stoppas av svenska myndigheter.

Hur långt skall vi gå i vår vänlighet och tolerans?

L Andersson

Det fullständigt avskyvärda som nyligen drabbade vårt europeiska broderland Frankrike i åminnelse har jag en fråga. 10 personer lämnar Sverige varje månad för att strida för Islamiska staten - IS. Om dessa personer är svenska medborgare är det helt ofattbart att sådan kan tillåtas få ske utan att de på något sätt lagförs eller stoppas av svenska myndigheter.

Hur långt skall vi gå i vår vänlighet och tolerans?

L Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.