14 nov 2015 06:00

16 nov 2015 16:57

Omdömeslöst av polisen

INSÄNDARE: Inbrott

Säkerhet. Vi har just nu en inbrottsvåg i Skaraborg och samtidigt går vår kära polis ut och berättar för tjuvarna att larmsystem inte är något problem och att de inte behöver vara rädda för kamerorna, för bildkvaliteten är för dålig (hur nu polisen kan känna till kvaliteten på alla kameror).

Detta trots att polisen hittat ett antal tjuvar med hjälp av de kameror som finns vid våra bankomater. Vem var det som tänkte ut det här? Man kan väl ge råd om fönsterlås utan att prata skit om andra system?

Christer Florman

Detta trots att polisen hittat ett antal tjuvar med hjälp av de kameror som finns vid våra bankomater. Vem var det som tänkte ut det här? Man kan väl ge råd om fönsterlås utan att prata skit om andra system?

Christer Florman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.