07 nov 2015 06:00

09 nov 2015 09:01

Varför ska vi som betalar alltid drabbas?

INSÄNDARE: Moral

Sönderfall. Försäkringskassan ska inte anmäla misstänkta bidragsbrott under 5000! Nähä, och gäller det kanske alla vi andra också?

Så om vi snattar för 4000 kronor på Oxen. Går vi fria då?

Det klart att vi inte gör och ska inte göra heller! Men att stjäla från företag borde inte vara värre än att stjäla från skattebetalare. Nu får myndigheter och politiker skärpa sig! Ni är för tusan satta att tjäna medborgarna. Ni gör det så dåligt! Skäms.

Jag antar att det finns många laglydiga medborgare som nu funderar på att skattefuska. Varför bidra till ett system som faller sönder och där vi vanliga får köa till de mest grundläggande välfärdstjänsterna.

Morfar

Så om vi snattar för 4000 kronor på Oxen. Går vi fria då?

Det klart att vi inte gör och ska inte göra heller! Men att stjäla från företag borde inte vara värre än att stjäla från skattebetalare. Nu får myndigheter och politiker skärpa sig! Ni är för tusan satta att tjäna medborgarna. Ni gör det så dåligt! Skäms.

Jag antar att det finns många laglydiga medborgare som nu funderar på att skattefuska. Varför bidra till ett system som faller sönder och där vi vanliga får köa till de mest grundläggande välfärdstjänsterna.

Morfar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.