30 okt 2015 06:00

30 okt 2015 20:59

SD visade sitt rätta ansikte

INSÄNDARE: Ljusmanifestation

I måndags kväll anordnades en ljusmanifestation på Torget i Töreboda mot våld och för att hedra offren vid skolattacken i Trollhättan.

Kommunfullmäktige tog en paus i sitt sammanträde för att ledamöterna skulle kunna deltaga. Alla ledamöter deltog utom sverigedemokraterna. Sverigedemokraternas tre ledamöter stannade kvar i kommunhuset och bojkottade ljuständningen. Jag måste säga att jag och säkert flera med mig blev chockade och upprörda över att tre ledamöter i kommunens högsta beslutande organ inte visade sin avsky mot attacken mot skolbarn och skolpersonal i en svensk kommun. Några har sagt till mig att jag inte ska vara förvånad. Sverigedemokraterna visade sitt rätta ansikte. Saknar dessa ledamöter helt ansvarskänsla och medkänsla?

Hans Thorsell

2:e vice ordförande (s) i Töreboda kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige tog en paus i sitt sammanträde för att ledamöterna skulle kunna deltaga. Alla ledamöter deltog utom sverigedemokraterna. Sverigedemokraternas tre ledamöter stannade kvar i kommunhuset och bojkottade ljuständningen. Jag måste säga att jag och säkert flera med mig blev chockade och upprörda över att tre ledamöter i kommunens högsta beslutande organ inte visade sin avsky mot attacken mot skolbarn och skolpersonal i en svensk kommun. Några har sagt till mig att jag inte ska vara förvånad. Sverigedemokraterna visade sitt rätta ansikte. Saknar dessa ledamöter helt ansvarskänsla och medkänsla?

Hans Thorsell

2:e vice ordförande (s) i Töreboda kommunfullmäktige

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.