20 okt 2015 06:00

20 okt 2015 06:00

Önskar fler butiker

INSÄNDARE: Gullspång

Utbud. Det finns för få affärer i Gullspång.

Vi har bara ICA och jag tycker inte att det räcker. Jag skulle önska att vi fick ett Dollarstore i Gullspång bredvid Glada laxen. Med ett Dollarstore i Gullspång skulle fler bilister stanna och handla.

Jag tycker inte att utbudet på ICA räcker. Det finns inte lika många roliga grejer på ICA och på Dollarstore finns det flera saker till hushållet.

Fler butiker skulle göra Gullspång till en växande stad med fler turister som svänger förbi och tar en liten titt.

”Invånare i Gullspång”

Vi har bara ICA och jag tycker inte att det räcker. Jag skulle önska att vi fick ett Dollarstore i Gullspång bredvid Glada laxen. Med ett Dollarstore i Gullspång skulle fler bilister stanna och handla.

Jag tycker inte att utbudet på ICA räcker. Det finns inte lika många roliga grejer på ICA och på Dollarstore finns det flera saker till hushållet.

Fler butiker skulle göra Gullspång till en växande stad med fler turister som svänger förbi och tar en liten titt.

”Invånare i Gullspång”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.