16 okt 2015 06:00

16 okt 2015 06:00

När når vi gränsen?

INSÄNDARE: Volymer

Flyktingströmmen. Det är egentligen helt otroligt att statsminister Löfvén uthärdar i sin tro att Sverige ska klara av den invandring som för närvarande råder. Man har helt tappat greppet och allt talar för att det kommer sluta i total kaos och katastrof.

10.000 i veckan anländer och regeringen ropar efter bostäder och jobb som inte finns.

En direktör på SKL inbillar sig att vi behöver den här invandringen, beräknad till cirka 150.000 bara i år, eftersom befolkningen blir äldre. En minst sagt märklig slutsats med tanke på den bostadsbrist och arbetslöshet som redan råder.

Som sosse existerar naturligtvis inte tanken hos Löfvén att tillströmningen på något sätt måste strypas och även alliansens företrädare går som katten kring het gröt utan att våga sätta ner foten trots att alla ser att nu klarar inte vårt land flera. När man helt seriöst börjar tala om tältläger så går det inte längre att tala om någon form av värdig flyktingmottagning.

I den strida strömmen bör man också ta i beaktande att en inte ringa del sannolikt har andra ärenden till vårt land än att söka asyl eftersom ingen som helst kontroll sker vid våra gränser.

Migrationsverket resonerar som Löfvén att det här ska vi klara av trots att den ena kommunen efter den andra redan nått taket för sin förmåga. Trots detta, påtvingas ytterligare flyktingar. Till slut orkar inte kommuner och frivilligorganisationer mera och vad händer då ?

Man behöver inte rösta på SD för att solidarisera sej med Åkesson som vill att hjälpen sätts in i närområdena. Mycket talar för att vi till slut hamnar där eftersom de flesta EU-länder inte gör någonting åt detta enorma problem. Visst ska Sverige hjälpa till, men nu är gränsen nådd även här.

Bekymrad

10.000 i veckan anländer och regeringen ropar efter bostäder och jobb som inte finns.

En direktör på SKL inbillar sig att vi behöver den här invandringen, beräknad till cirka 150.000 bara i år, eftersom befolkningen blir äldre. En minst sagt märklig slutsats med tanke på den bostadsbrist och arbetslöshet som redan råder.

Som sosse existerar naturligtvis inte tanken hos Löfvén att tillströmningen på något sätt måste strypas och även alliansens företrädare går som katten kring het gröt utan att våga sätta ner foten trots att alla ser att nu klarar inte vårt land flera. När man helt seriöst börjar tala om tältläger så går det inte längre att tala om någon form av värdig flyktingmottagning.

I den strida strömmen bör man också ta i beaktande att en inte ringa del sannolikt har andra ärenden till vårt land än att söka asyl eftersom ingen som helst kontroll sker vid våra gränser.

Migrationsverket resonerar som Löfvén att det här ska vi klara av trots att den ena kommunen efter den andra redan nått taket för sin förmåga. Trots detta, påtvingas ytterligare flyktingar. Till slut orkar inte kommuner och frivilligorganisationer mera och vad händer då ?

Man behöver inte rösta på SD för att solidarisera sej med Åkesson som vill att hjälpen sätts in i närområdena. Mycket talar för att vi till slut hamnar där eftersom de flesta EU-länder inte gör någonting åt detta enorma problem. Visst ska Sverige hjälpa till, men nu är gränsen nådd även här.

Bekymrad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.