08 okt 2015 06:00

08 okt 2015 06:00

Gott om tomma hus

AVVECKLING

Bäste Lars Bäckström.

Du vädjar om nya lokaler för flyktingar. Du har ju tömt ett antal kontor i Mariestad efter att vi miste residentstatus. På Länsstyrelsen, Regionens hus, Fängelset och Residenset är det inte ljus i många fönster sedan allt skulle till Göteborg, Vänersborg eller Skövde.

Här har vi gött om plats för ett stort antal flyktingar (som har fått visum).

Y Erngren

Bäste Lars Bäckström.

Du vädjar om nya lokaler för flyktingar. Du har ju tömt ett antal kontor i Mariestad efter att vi miste residentstatus. På Länsstyrelsen, Regionens hus, Fängelset och Residenset är det inte ljus i många fönster sedan allt skulle till Göteborg, Vänersborg eller Skövde.

Här har vi gött om plats för ett stort antal flyktingar (som har fått visum).

Y Erngren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.