07 okt 2015 06:00

07 okt 2015 06:00

Vet ni vad era barn gör?

Vandalisering

På Vasavägen 3 har man haft en trivsam och välskött gård med trädgårdsmöbler och lekplats för barnen. Detta tack vare att hyresvärden har gjort gården trivsam och tack vare att duktiga vaktmästare har skött den väl. Men så är det inte längre.

Dit kommer det nu skrikande barn, barn som flyttar trädgårdsmöbler långt bort för att kunna stå på dem och försöka klättra upp i träd. De boende som vill sätta sig ute kan inte gå och sätta sig under ett träd långt borta! Än värre är att barn klottrar på plattor på marken, bord, bänkar och plank som finns bredvid sandlådan, samt en koja av trä. Klotter är det även vid entrén till huset. Bland allt klotter kan man även se några namn.

De här barnen kommer från något närliggande område. Skolan Flitiga Lisan ligger mitt emot och barnen kommer och går från baksidan av skolan.

Nu möts boende på Vasavägen 3 av en vandaliserad gård och vaktmästaren får hänsynslöst och helt i onödan arbetsuppgiften att försöka återställa gården till det skick den var tidigare.

Någon eller några vuxna behöver lära de här barnen att det inte är okej att göra så här.

Inte ok att störa och vandalisera

Dit kommer det nu skrikande barn, barn som flyttar trädgårdsmöbler långt bort för att kunna stå på dem och försöka klättra upp i träd. De boende som vill sätta sig ute kan inte gå och sätta sig under ett träd långt borta! Än värre är att barn klottrar på plattor på marken, bord, bänkar och plank som finns bredvid sandlådan, samt en koja av trä. Klotter är det även vid entrén till huset. Bland allt klotter kan man även se några namn.

De här barnen kommer från något närliggande område. Skolan Flitiga Lisan ligger mitt emot och barnen kommer och går från baksidan av skolan.

Nu möts boende på Vasavägen 3 av en vandaliserad gård och vaktmästaren får hänsynslöst och helt i onödan arbetsuppgiften att försöka återställa gården till det skick den var tidigare.

Någon eller några vuxna behöver lära de här barnen att det inte är okej att göra så här.

Inte ok att störa och vandalisera

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.