29 sep 2015 06:00

29 sep 2015 06:00

Låt oss bli mer delaktiga i samhället

INSÄNDARE: Mariestad

Förening. Jag vill bara säga till alla syriska människor som bor i den här fina staden att vi måste bidra till att förbättra Mariestad som har tagit emot oss med ett leende. Jag tycker att vi kan starta en syrisk förening här i Mariestad. Jag tror att kommunen gärna skulle hjälpa oss med detta.

Varför ska vi stanna hemma medan mariestadsborna arbetar så mycket för den här staden? Jag tycker att vi också måste göra något för att vi känner oss precis som svenskar.

Slutligen vill jag bara säga att vi kan bjuda mariestadsborna på lunchen till exempel eller vi kan göra någon annat så att kunna presentera oss för dem. Jag tycker också att vi måste hjälpa Mariestads röda korset som volontärer.

En åsikt.

Maroan Alali

Varför ska vi stanna hemma medan mariestadsborna arbetar så mycket för den här staden? Jag tycker att vi också måste göra något för att vi känner oss precis som svenskar.

Slutligen vill jag bara säga att vi kan bjuda mariestadsborna på lunchen till exempel eller vi kan göra någon annat så att kunna presentera oss för dem. Jag tycker också att vi måste hjälpa Mariestads röda korset som volontärer.

En åsikt.

Maroan Alali

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.