16 sep 2015 06:00

18 sep 2015 12:43

Hoppas fler flyktingar får komma

Läser i Aftonbladet i dag, lördag, att vi endast tagit emot 38 flyktingar i år.

Jag och många fler Mariestadsbor hoppas verkligen att ”Vänerns Pärla” tar emot ännu fler utav dessa sargade flyende människor som levt på sitt hopp under sin fruktansvärda flykt att få komma till ett land utan krig och terror och få leva i fred.

Det kunde vara du eller jag.

Birgitta

Jag och många fler Mariestadsbor hoppas verkligen att ”Vänerns Pärla” tar emot ännu fler utav dessa sargade flyende människor som levt på sitt hopp under sin fruktansvärda flykt att få komma till ett land utan krig och terror och få leva i fred.

Det kunde vara du eller jag.

Birgitta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.