10 sep 2015 06:00

10 sep 2015 06:00

Hyser en sund rysskräck

Nato

Replik. Svar till Ingvar Larsson i MT den 7 september.

Du hyllar återigen okritiskt Ryssland och förefaller bli byxis bara du ser ordet NATO. Den dagen Ryssland blir demokratiskt och nedrustar sitt enorma försvar, då kan jag släppa min idag sunda Rysskräck.

Idag rustar Ryssland med kraft och genomför stora militära övningar som ibland genomförs som provokation mot bland annat Sverige.

Man stödjer (illa dolt) rebeller som vill splittra Ukraina och har stulit en del av Ukraina med militärt våld. Hur många liv som skördats i denna konflikt både på marken och i ett nedskjutet passagerarplan vet nog ingen, men blodet dryper av diktatorn Putins händer.

Vad gäller EU, Centern, landsbygden och lantbruksföretagande lyser din okunnighet rejält igenom. Men jag hoppas att du är såpass förnuftig att du stödjer Sveriges bönder och köper bra producerad mat från dem.

Sune Larsson Älgarås

Du hyllar återigen okritiskt Ryssland och förefaller bli byxis bara du ser ordet NATO. Den dagen Ryssland blir demokratiskt och nedrustar sitt enorma försvar, då kan jag släppa min idag sunda Rysskräck.

Idag rustar Ryssland med kraft och genomför stora militära övningar som ibland genomförs som provokation mot bland annat Sverige.

Man stödjer (illa dolt) rebeller som vill splittra Ukraina och har stulit en del av Ukraina med militärt våld. Hur många liv som skördats i denna konflikt både på marken och i ett nedskjutet passagerarplan vet nog ingen, men blodet dryper av diktatorn Putins händer.

Vad gäller EU, Centern, landsbygden och lantbruksföretagande lyser din okunnighet rejält igenom. Men jag hoppas att du är såpass förnuftig att du stödjer Sveriges bönder och köper bra producerad mat från dem.

Sune Larsson Älgarås

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.