03 sep 2015 06:00

03 sep 2015 06:00

Blir inte kallad enligt överenskommelse

INSÄNDARE: Folktandvården

Tillgänglighet. Den senaste tiden har ett antal insändare behandlat svårigheterna med att få kontakt med närhälsan. Konstigt nog har ingen haft synpunkter på folktandvården.

Flera partier, särskilt de på vänsterkanten, propagerar och vill införa ”gratis” tandvård för olika grupper av människor. Hur skall det kunna genomföras när inte ens de som vill betala för sina besök kan få tider inom rimlig tid. Vid förfrågan meddelas att man ligger efter och därigenom blir man inte kallad enligt överenskommelse.

Snart tannalöser

Flera partier, särskilt de på vänsterkanten, propagerar och vill införa ”gratis” tandvård för olika grupper av människor. Hur skall det kunna genomföras när inte ens de som vill betala för sina besök kan få tider inom rimlig tid. Vid förfrågan meddelas att man ligger efter och därigenom blir man inte kallad enligt överenskommelse.

Snart tannalöser

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.