17 jul 2015 06:00

17 jul 2015 06:00

Sen post på grund av sjukdom

INSÄNDARE: Posten

Replik. Svar på insändare ”Posten - var är du?” i MT den 15 juli.

Sommaren är den tid på året när det skickas minst försändelser generellt. Det kan alltså hända att det inte finns någon reklam att dela ut en given dag. Det kan också hända att en brevbärare blir hastigt sjuk och inte kan fullfölja sin tur. Då tar kollegerna med sig posten ut nästa dag, vilket var vad som hände vecka 28. PostNord beklagar att en del av den posten blev en dag försenad.

Lena Andersson, produktionschef PostNord

Sommaren är den tid på året när det skickas minst försändelser generellt. Det kan alltså hända att det inte finns någon reklam att dela ut en given dag. Det kan också hända att en brevbärare blir hastigt sjuk och inte kan fullfölja sin tur. Då tar kollegerna med sig posten ut nästa dag, vilket var vad som hände vecka 28. PostNord beklagar att en del av den posten blev en dag försenad.

Lena Andersson, produktionschef PostNord

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.