14 jul 2015 06:00

14 jul 2015 10:31

Posten - var är du?

INSÄNDARE: Posten

Utdelning. Sedan salig Bellmans tid har posten utdelats varje dag inom städerna och ibland två gånger om dan. Nu när Postnord övertagit statens roll som postutdelare vet man inte när posten kommer.

I Högelidsområdet var det ingen postgång måndagarna den 29/6 och 6/7, ej heller torsdag 9/7. Som privatperson får man väl stå ut med det, men vad tycker de matbutiker som av konkurrensskäl vill ha ut sin reklam på måndagarna? De betalar säkert dyrt för den servicen.

Coop:s och Netto:s reklam kommer på söndag och då posten ej kommer på måndag så kommer ICA, Willys och Lidel på tisdag vid 17-tiden. Vilka konkurrensfördelar har inte då de två förstnämnda? Vad tycker ni butiksansvariga?

Det kan väl inte vara så svårt att sätta in folk så att verksamheten fungerar, eller behöver ledningsfunktionen ses över?

Hoppas att det affärsdrivande Postnord skärper sig.

OlleJ

I Högelidsområdet var det ingen postgång måndagarna den 29/6 och 6/7, ej heller torsdag 9/7. Som privatperson får man väl stå ut med det, men vad tycker de matbutiker som av konkurrensskäl vill ha ut sin reklam på måndagarna? De betalar säkert dyrt för den servicen.

Coop:s och Netto:s reklam kommer på söndag och då posten ej kommer på måndag så kommer ICA, Willys och Lidel på tisdag vid 17-tiden. Vilka konkurrensfördelar har inte då de två förstnämnda? Vad tycker ni butiksansvariga?

Det kan väl inte vara så svårt att sätta in folk så att verksamheten fungerar, eller behöver ledningsfunktionen ses över?

Hoppas att det affärsdrivande Postnord skärper sig.

OlleJ

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.