13 jul 2015 06:00

13 jul 2015 17:30

Kompostering eller biogas?

MILJÖ

Läser i fredagens tidning om bland annat Miljöaktuellts kommunranking och Mariestads låga placering. Mariestad ligger på 45e plats av 49. Till min förvåning säger kommunalrådet Citat:” När vi börjar kompostera matavfallet, vilket sker senast 2016, kommer vi att få en bättre ranking” Slut citat. Glädjande, men enligt avfallschefen skall avfallet bli biogas. Vad gäller ?

En ropandes röst i öknen

Läser i fredagens tidning om bland annat Miljöaktuellts kommunranking och Mariestads låga placering. Mariestad ligger på 45e plats av 49. Till min förvåning säger kommunalrådet Citat:” När vi börjar kompostera matavfallet, vilket sker senast 2016, kommer vi att få en bättre ranking” Slut citat. Glädjande, men enligt avfallschefen skall avfallet bli biogas. Vad gäller ?

En ropandes röst i öknen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.