11 jul 2015 06:00

11 jul 2015 06:00

Skäms Regionen!

INSÄNDARE: Vårdcentralen

Närhälsan. Läste artikeln om vårdcentralen (i MT den 9 juli).

Hur vet vårdcentralen att alla som behöver får hjälp när man inte ens kommer fram på telefon?

Nu får det här skämtet till Närhälsa vara slut. Vi kräver att även vi får den vård vi har rätt till!

Skäms Regionen!

Jag hade en dotter med hög feber och värk, men på vårdcentralens svarare säger de bara att tiderna är slut och att jag får återkomma nästa dag. När jag pratar med mina vänner så upptäckte jag att detta drabbat väldigt många även tidigare.

Min dotter? Jo, hon behövde antibiotika när vi väl kom till läkare två dagar senare. Hon fick lida med värk och feber extra dagar. Då hade jag ändå väntat med att ringa vårdcentralen tills jag förstod att det var helt nödvändigt! Man vet ju att köerna är långa och att man ska passa sig för att ringa för småsaker. Men att våra barn får så dålig omvårdnad bara för att vi råkar bo här! Är det verkligen värdigt ett landsting! Sluta att skicka ut era fåniga reklambroschyrer och skär ner på antalet regionpolitiker!

Lägg pengarna på vård om ni vill att människor ska bo kvar här.

Skäms ta mig tusan!

Hur vet vårdcentralen att alla som behöver får hjälp när man inte ens kommer fram på telefon?

Nu får det här skämtet till Närhälsa vara slut. Vi kräver att även vi får den vård vi har rätt till!

Skäms Regionen!

Jag hade en dotter med hög feber och värk, men på vårdcentralens svarare säger de bara att tiderna är slut och att jag får återkomma nästa dag. När jag pratar med mina vänner så upptäckte jag att detta drabbat väldigt många även tidigare.

Min dotter? Jo, hon behövde antibiotika när vi väl kom till läkare två dagar senare. Hon fick lida med värk och feber extra dagar. Då hade jag ändå väntat med att ringa vårdcentralen tills jag förstod att det var helt nödvändigt! Man vet ju att köerna är långa och att man ska passa sig för att ringa för småsaker. Men att våra barn får så dålig omvårdnad bara för att vi råkar bo här! Är det verkligen värdigt ett landsting! Sluta att skicka ut era fåniga reklambroschyrer och skär ner på antalet regionpolitiker!

Lägg pengarna på vård om ni vill att människor ska bo kvar här.

Skäms ta mig tusan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.