10 jul 2015 06:00

10 jul 2015 09:06

Hoppas du skäms!

DJURKYRKOGÅRDEN

Läste om stöld av blommor på djurkyrkogården i Mariestad

Det är det simplaste jag läst på mycket länge. Hur kan någon medvetet skända denna plats där folk går för att sörja sina avlidna kära husdjur. Jag önskar att den person som nu tittar på blommorna skäms över sitt tilltag och vi andra som har råd att köpa en blomma gläds över dess skönhet.

Gnällgubben

Läste om stöld av blommor på djurkyrkogården i Mariestad

Det är det simplaste jag läst på mycket länge. Hur kan någon medvetet skända denna plats där folk går för att sörja sina avlidna kära husdjur. Jag önskar att den person som nu tittar på blommorna skäms över sitt tilltag och vi andra som har råd att köpa en blomma gläds över dess skönhet.

Gnällgubben

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.