08 jul 2015 06:00

08 jul 2015 19:04

Låt inte Mariestad bli laglöst land

Buskörning

Polis. Nu måste något hända när det gäller all buskörning under sena kvällar och nätter!

Det är inte klokt att polisen inte ens i centrala stan kan vara så närvarande att idioterna försvinner från gatorna. I går natt var det återigen dags för skrikande däck och vansinniga hastigheter på Drottning Kristinas väg. Vi är många barnfamiljer som bor i lägenheterna på andra sidan och nu på sommaren är barnen ute och leker. Ska vi behöva vänta på att något allvarligt händer! Tänk om ett barn blir dödat!

Jag vet att det är gängvåld i Göteborg och allvarligare brott som kräver poliser, men om man inte kan hålla ordning på gatorna så minskar förtroendet för all lag och ordning. Jag är säker på att andra brott som nedskräpning och småstölder ökar när man inte litar på polisen.

Nä, vi har faktiskt fått nog. Se till att det är en polisbil som patrullerar i stan alla nätter under sommaren. Vi är faktiskt en sommarstad och det händer en massa skit här som aldrig reds ut.

Skärpning polisen!

Mamma

Det är inte klokt att polisen inte ens i centrala stan kan vara så närvarande att idioterna försvinner från gatorna. I går natt var det återigen dags för skrikande däck och vansinniga hastigheter på Drottning Kristinas väg. Vi är många barnfamiljer som bor i lägenheterna på andra sidan och nu på sommaren är barnen ute och leker. Ska vi behöva vänta på att något allvarligt händer! Tänk om ett barn blir dödat!

Jag vet att det är gängvåld i Göteborg och allvarligare brott som kräver poliser, men om man inte kan hålla ordning på gatorna så minskar förtroendet för all lag och ordning. Jag är säker på att andra brott som nedskräpning och småstölder ökar när man inte litar på polisen.

Nä, vi har faktiskt fått nog. Se till att det är en polisbil som patrullerar i stan alla nätter under sommaren. Vi är faktiskt en sommarstad och det händer en massa skit här som aldrig reds ut.

Skärpning polisen!

Mamma

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.